Új fejlesztés! → Új búzafűlé készítmény érhető el!

További információk

Személyes garanciavállalás

Közel másfél évtizede vagyunk jelen a hazai piacon.Általában egy termék minőségéért a gyártó vagy a forgalmazó papír alapon vállal bizonyos időre garanciát. Ezeket a gyártókat vagy forgalmazókat viszont egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lehet elérni.  Ha el is érjük őket egy ügyintézővel találjuk szemben magunkat, aki különböző okokra hivatkozva próbál meggyőzni minket, hogy az általunk felvetett probléma esetében a gyártó vagy forgalmazó nem vállal garanciát. Közvetlenül nem tudjuk elérni az illetékeseket.

A mi esetünkben személyesen vállalunk felelősséget a termék minőségéért.

Személyesen beszélhet a cégünk vezetőivel, tulajdonosaival, sőt a gyártó partnerünk vezetőjéhez is fordulhat kérdéseivel. Úgy gondoljuk, hogy a kereskedelemben a személyes felelősségvállalás ereje lehet a legnagyobb garancia manapság. MI tudjuk mit gyártunk/forgalmazunk és nem beszélünk mellé, sőt szívesen találkozunk az emberekkel személyesen, hogy megismerjük vevőink igényeit.

Az elmúlt évtizedben többnyire valamilyen problémával már rendelkező emberek nyúltak a Fullgrass Plus búzafűléhez. Sokan köztük olyanok is, akik a búzafűlével való találkozást az utolsó lehetőségként vették számításba.

Itt szögezzük le: a Fullgrass Plus Mélyfagyasztott Búzafűlé nem gyógyszer és nem csodaszer!! Ilyen hatás nem várható tőle!