Új fejlesztés! → Új búzafűlé készítmény érhető el!

További információk

Jogi nyilatkozat


A webáruházunkban forgalmazott termékek egy része étrend-kiegészítő amelyek jogilag élelmiszerek és nem gyógyszerek.

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint: az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén azonban hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez, de betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő orvosi ellátást, de kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát.

A termékismertetőkben esetleg szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag egyes hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását szolgálják a hatóanyagokról de nem a termékekről. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik egészségügyi szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést.

Ha ön egészségügyi problémával küzd vagy arra keres megoldást ne próbálkozzon öngyógyítással, kérjük forduljon orvoshoz vagy egyéb egészségügyi szakemberhez. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével.