Figyelem!
2024. június 20-tól augusztus 31-ig terjedő nyári időszakban a szokásostól eltérő nyitva tartás lesz érvénybe!
Mielőtt elindulsz hozzánk érdeklődj! Tel: 06-1-7890319 vagy 06-30-6869248)

Új fejlesztés! → Új búzafűlé készítmény érhető el!

További információk

Búzafűlé!

Akár 1 munkanapon belül házhoz szállítja Önnek a GLS Futárszolgálat. Rendelje meg most!


Mi a búzafűlé?

A búzafű frissen préselt levére alapozott kúrát 40 éve használják szerte a világon különböző súlyosabbnál súlyosabb civilizációs ártalmakra.

Az érintettek nem az élet egyfajta meghosszabbításáról, hanem újjászületésről és életenergiával történő feltöltődésről beszélnek. A kúra eredményessége tehát mind szélesebb körű alkalmazását feltételezné.

390%

-al több béta-karotént tartalmaz, mint a sárgarépa

230%

-al több vasat tartalmaz, mint a spenót

40%

-al több fehérjét tartalmaz, mint a marhahús, vagy a tofu

30%

-al több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej

Új készítmény! Új fejlesztés!
Fullgrass Unique Gyorsfagyasztott búzafűlé Béta-glukánnal


Kezdje el fogyasztani még ma!

MEGRENDELEM

 

A Fullgrass Unique a búzafűlé mellett Béta-glükánt is tartalmaz, így duplázva meg azt a tudást, amelyre szükségünk van a magasabb szintű védelem miatt.

Kettős képesség

A Fullgrass Unique kettős képessége a veleszületett immunrendszerünk stimulálásával teszi aktívvá a védekezést.

Gyorsabban és könnyebben győzhetjük le a betegségeket

Fogyasztásával a szervezet védekező rendszere olyan „lökést” kap, melynek segítségével gyorsabban és könnyebben győzhetjük le a betegségeket.

Csökkentheti a koleszterinszintet

A béta-glükánok ezen túl még csökkenthetik a koleszterinszintet azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.

Igény az otthoni fogyasztásra

A búzafűből készült frissen préselt ital markáns élettani hatásainak köszönhetően széleskörű ismertségre tett szert és egyben megszületett az igény a belőle készült egyszerűbb hozzáférést biztosító táplálék-kiegészítő termékre.

A kísérletek azonban arra az eredményre jutottak, hogy azok az eljárások, amelyek más növényi kivonatok tartósítását sikeresen megoldották a búzafűlé esetében rendre kudarcot vallottak.

A búzafűlevet alkotó összetevők kivonatolása, a vízelvonás (szárítás), más anyagokkal való elegyítés, tartósító szerek hozzáadása (pl.: Na-benzoát) hőközlés (befőzés) mind azzal az eredménnyel járnak, hogy az eredeti lé összetétele módosul, az enzimaktivitás megszűnik, azaz a búzafűléhatás elvész.

Gyorsfagyasztás

A feladat nem könnyű. A jelenleg alkalmazott tartósító eljárások közül a gyorsfagyasztás változtatja meg legkevésbé a nyersanyag eredeti tulajdonságait így azok megőrzik biológiai értéküket. A gyorsfagyasztás során nem semmisülnek meg a különböző vitaminok, sőt szinte teljes egészében megmaradnak.

A ma ismert technológiák közül a gyorsfagyasztás az egyetlen olyan eljárás, amivel a biológiai egyensúlyi rendszerek (sejtes vagy nem sejtes) állapota hosszú időn keresztül megőrizhető, majd a hűtés megszüntetésével visszaállíthatók.

Nem véletlenül használják ezt az amúgy nagyon költséges eljárást a szaporítóanyag eltartására, ugyanis a vízelvonással tartósított spermiumok víz újbóli hozzáadásával soha többet nem élednének fel.

A probléma

A búzafűlé kúrát bemutató könyvek és kiadványok szerves részét képezik a búzafű otthoni termesztésének részletes leírása, hiszen a klorofill koktélunk csak így lesz valóban frissen préselt. A búza mondhatni egyidős az emberiséggel és teljesen hétköznapi növényként kezeljük. Termesztését nem lengi körül semmiféle misztikum. Aki viszont megpróbálta már a háztartási nevelését az megtapasztalhatta buktatóit is.

A kihívás

A kipréselt lé magas aktív (élő) enzim-, vitamin- és fehérjetartalma miatt nem tartósítható a hagyományos ital, illetve porítási eljárásokkal mert az alkotórészek gyorsan (1/2 óra alatt) elbomlanak vagy hatástalanná válnak a hőhatás vagy vízelvonás miatt.

Az ötlet

Amennyiben friss búzafüvet lassú fordulatú berendezéssel préselünk, a lé élőnek tekinthető tekintettel az enzimaktivitásra. Alacsonyrendű élet, de élet. Az alacsonyrendű élet tartósítására viszont létezik egy kiskapu. Ez pedig nem más, mint a mély fagyasztás (sokkolás), amelynek több évtizedes hagyományai vannak. E technológia szerint a búzafűlevet préselést követően nagyon gyorsan (1 percen belül)  -78 -80 °C-ra hűtjük majd azonnal légmentesen bliszterekbe zárjuk, amelynek során a friss búzafűlé kedvező tulajdonságai megmaradnak. A termék további tárolása, szállítása -8 -12°C között történik.

Az eredmény

A Fullgrass Gyorsfagyasztott Búzafűlé termékkel nem kisebb cél valósult meg, mint friss búzafűlé tömegekhez való eljuttatásának a lehetősége. A FitoMed átírta a búzafűlé történetét azáltal, hogy leegyszerűsítette használatát.
 
A FitoMed elsőként rakta le annak a technológiának a sarkköveit, amellyel a frissen préselt búzafűlé könnyebben kezelhető alternatívája megalkotható.

 

A TERMÉK
Fullgrass Plus Gyorsfagyasztott búzafűlé


Elsőrangú ötlet, átütő hatástöbbszörözés
Búzafűlé + Spirulina egyedi párosításával Spirulina alga hozzáadásával


Az új megoldás nagyságrendekkel javítja a búzafűlé felszívódási hatékonyságát. ✓​ 

A Spirulina alga sejthártyáját az emberi szervezet maradéktalanul fel tudja dolgozni, mivel az emésztőrendszerében proteinné és komplex cukrokká, valamint mukopolisacharidokká bomlik. ✓​ 

Miért spirulina alga?

A búzafűvel ellentétben, a Spirulina alga sejthártyáját az emberi szervezet maradéktalanul fel tudja dolgozni. A Spirulina alga sejthártyája tehát ideális új otthonául szolgálhat a zöldbúza frissen préselt levének. 

Új technológia

Az új technológia célja tehát nem más, mint lecserélni a búzafű ember számára emészthetetlen rostjait a spirulina mikroalga sejtburkával.

Hatékonyabb felszívódás

Az új megoldás nagyságrendekkel javítja a búzafűlé felszívódási hatékonyságát, mivel az emberi emésztőrendszer azon traktusaiban, ahol még felszívódás nem történik, viszont az értékes összetevőket károsítható körülmények állnak fenn, a sejthártya még védelmez.

A méregtelenítésről

A méregtelenítés célja nem csupán a szervezetünk megtisztítása, de leginkább az immunrendszerünk megerősítése. A méregtelenítés nem csupán étkezési módosítást jelent, hanem egy teljes tisztítási folyamatot – kívülről és belülről.


Ezt a folyamatot segíti a búzafűlé + spirulina egyedi párosításával létrejött termék.

 

Előállítás

A búzafűlé előállítása a zöld búzafű préselésével történik, aminek eredményeképpen a számunkra emészthetetlen cellulóz rostokat külön választjuk a számunkra oly értékes sejten belüli komponensektől. A búzafűlé éppen ezért nem ép sejteket, hanem azok beltartalmát foglalja magában. A búzafűlé tulajdon képen a növényi sejtek citoplazmája, amely széleskörű elegye az élettani szempontból kiemelkedő jelentőségű vitál-anyagoknak, amiket a gyártás során a kíméletes préseléssel megfosztottunk természetes védőburkuktól. Az így létrejött elegyben -az addig egymással nem érintkező- komponensek egymással és a levegő oxigénjével nagyon gyorsan reakcióba lépnek, ezért a frissen préselt búzafűlé összetétele szinte percek alatt módosul és értékes tulajdonságai hamar megszűnnek.

Ezt a folyamatot a szokásos élelmiszer- és gyógyszeripari eljárásokkal nagyon nehéz megállítani. Egyedüli megoldásként egy speciális fagyasztási eljárás bizonyult amelyet a termék előállításánál használunk.
A búzafűvel ellentétben, a Spirulina alga sejthártyáját az emberi szervezet maradéktalanul fel tudja dolgozni, mivel az emésztőrendszerében proteinné és komplex szénhidrátokká, valamint mukopolisacharidokká bomlik. 

A Spirulina alga a bioaktív anyagok tág spektrumát tartalmazza. Ilyen pl. a B12-vitamin, amelyből a búzafűlénél is többet tartalmaz, δ-linolénsav (gamma linolénsav, GLA), 
Ca-spirulán, valamin omega-zsírsavak amelyekből a tengeri halakban található mennyiségnek a többszörösét tartalmazza.


Ezért válassza a Fullgrass Plus búzafűlevet!

 

Mert Mi figyelünk arra, hogy a legmegfelelőbb időben arassuk le a füvet!

A leveleket akkor aratjuk le, amikor a csúcstápértéket mutatják, és még mielőtt elkezdene csökkenni az enzimek és egyéb tápanyagok értéke. Ezzel kizárjuk, hogy a gyorsfagyasztás előtt bármilyen átalakulási folyamat lejátszódjon, amely a frissen préselt lé összetételét megváltoztatná.

Mert a Mi készítményünk egyedi!

Préselés után a levet azonnal a Spirulina mikroalga sejtfalai közé juttatjuk, majd steril, egyedi kialakítású tálcák celláiba vezetjük, ahol oxigén-mentesen, hermetikusan rásütött fóliával lezárva csomagoljuk.

Mert Mi nem fagyasztunk, hanem gyorsfagyasztunk!

A lezárt tálcákat várakozási idő nélkül egy speciális fagyasztási eljárásnak vetjük alá. 

Mert Mi csak megbízható forrásból származó tönkölybúzából dolgozunk.

Gazdag, szerves táptalajban nevelt bio-tönkölybúzából készült készítményt forgalmazunk.

Mert Mi személyes felelősséget vállalunk a készítmény minőségéért.

Személyesen beszélhet a cégünk vezetőivel, tulajdonosaival, sőt a gyártó partnerünk vezetőjéhez is fordulhat kérdéseivel.

Mert Mi tudjuk mit gyártunk / forgalmazunk.

Nem beszélünk mellé, sőt szívesen találkozunk az emberekkel személyesen, hogy megismerjük vevőink igényeit.

Fogyasztása

A kockát pohárba téve, kevés vizet ráöntve, percek alatt kiolvad és máris fogyasztható. Vagy az egész kockát szájba véve elszopogathatjuk.

Ha egy napon több kockát fogyasztunk, azt tegyük meg egyszerre, nem szükséges „szétosztani”.

Ajánlott napi adag 1-3 kocka.

Ajánlott minimális napi adagja felnőtteknél 1 kocka/nap. Ha valaki először kezdi fogyasztani az első héten ezt nem is célszerű túllépni.

​Egy doboz Fullgrass Plus Gyorsfagyasztott Búzafűlé 30 db kockát tartalmaz. Egy kocka netto tömege: 10,5g, a doboz netto tömege: 315g.

Hosszútávon is fogyasztható

A Fullgrass Plus nem tartalmaz olyan összetevőt, ami az emberi szervezetben felhalmozódna, ezért hosszú távon is biztonsággal fogyasztható. Kúraszerű fogyasztása esetén a javasolt minimális mennyiség 2 doboz (60 nap).

Gyermekeknek attól a pillanattól adható, amikortól az anyatejen kívül bármilyen növényi táplálékot képesek megemészteni.
 

Összetevők

A búzafűlé rendkívül sokféle biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, amelyek egymás hatását támogatják, felerősítik.
A fiatal búza friss leve magas koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket, aminosavakat, vitaminokat és klorofillt. A búzafűlé a létfontosságú élő enzimek igazi kincsesbányája, az egyik leggazdagabb vitaminforrás, tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van, továbbá tökéletes fehérjeforrás, hiszen az összes esszenciális aminosav a megfelelő arányban lelhető fel benne. Ezek így együtt az egészség alappilléreit alkotják.


Válasszon csomagajánlataink közül!


Szállítási díj 4.650 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

11.745 Ft


text_tax 11.745 Ft
Készleten
Szállítási díj 4.650 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

23.090 Ft


text_tax 23.090 Ft
Készleten
Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

34.335 Ft


text_tax 34.335 Ft
Készleten
Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

44.580 Ft


text_tax 44.580 Ft
Készleten
Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..

54.225 Ft


text_tax 54.225 Ft
Készleten
Szállítási díj 1.270 Ft   - Személyes átvétel ingyenes!  ​ ..